Princetonplein Muziekfestijn

Nieuws

25 november 2022

Programma is (bijna) rond

Het programma voor het 26e Princetonplein Muziekfestijn is bijna rond. De deelnemers zijn nog bezig met het  uitzoeken van de juiste stukken, binnenkort staat dat op deze site. Meer dan 30 medewerkers en studenten gaan er  in 10 optredens voor zorgen dat u zich geen moment verveeld. Ondermeer rock, blues en  klassiek op piano, harp, viool en nog veel meer instrumenten komen voor het voetlicht. Komt dat zien.

The program for the 26th Princetonplein Music Festival is almost complete. The participants are still busy choosing the right pieces, which will be on this site soon. More than 30 employees and students will ensure that you don’t get bored for a moment in 10 performances. Rock, blues and  classical music on piano, harp, violin and many more instruments will be highlighted. Come and see.